Bülent Korkmaz'dan istifa yanıtı!

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği'ne 6-0'lık yenilginin tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirtti.

SPOR 19.10.2019, 19:32
Bülent Korkmaz'dan istifa yanıtı!

Bülent Korkmaz, Korkmaz, Antalya Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili söyleyeceği bir şeyin olmadığını kaydederek, farklı yenilginin tüm sorumluluğunu üstlendi.

"Hata yaptık, sorumlusu benim"

Takımı Gençlerbirliği maçına iyi hazırlayamadığını gördüğünü kaydeden Korkmaz, "Gençlerbirliği karşısında farklı mağlup olmamızın tek sorumlusu benim. Futbolcularımıza bir gün izin verdim, izinden sonra toparlanıp yolumuza devam edeceğiz. Eksiklik benim. Ben yanlış yaptım. Hata yaptık, sorumlusu benim." ifadelerini kullandı.

"Taraftar bağırabilir"

Bir gazetecinin taraftarın maçta istifa tezahüratlarını anımsatması üzerine Korkmaz, "Taraftar bağırabilir, söyleyebilir ama ben de tecrübeme dayanarak söylüyorum, zor durumlarda herkes birbirine sarılmalı, destek olmalı. İşler iyi gittiğinde herkes sizin sırtınızı sıvazlar ama önemli olan zor dönemlerde insanların birbirine sahip çıkmasıdır. Biz böyle yapıyoruz. Herkese bunu tavsiye ediyorum." yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)