"Bu turnuvanın en güçlü ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik"

FIBA Erkekler Avrupa Kupası İkinci Tur L Grubu ilk karşılaşmasında Hollanda'nın ZZ Leiden ekibini 105-65 yenen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, maçta turnuvanın en güçlü ekiplerinden biri olduklarını dile getirdi.

SPOR 12.12.2019, 11:45
"Bu turnuvanın en güçlü ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik"

Ufuk Sarıca, basketbol şubesinin internet sitesindeki açıklamasında, ZZ Leiden karşısında maçın bütününü çok iyi oynadıklarını ifade etti.

Özellikle ilk periyotta ortaya koydukları akıcı, tempolu ve agresif oyunun rakiplerinin direncini kırdığını belirten Sarıca, "Bu, devreyi çok farklı bir üstünlükle tamamlamamızı sağladı. İkinci yarıda tüm oyuncularımızı kullanarak harika bir galibiyet aldık. İkinci tur grubunun ilk maçında bu turnuvanın en güçlü ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik. Bunun devamını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

tony taylor ile ilgili görsel sonucu

Pınar Karşıyakalı basketbolcu Tony Taylor da Hollanda takımı karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sert oynadıklarını, topu iyi çevirdiklerini, böylelikle kolay şut bulduklarını vurgulayan Taylor, "Takımımın verdiği reaksiyondan ötürü gurur duyuyorum. Bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

L Grubu'nda averajla zirvede yer alan Pınar Karşıyaka, ING Basketbol Süper Ligi'nde 15 Aralık Pazar günü Darüşşafaka Tekfen'i ağırlayacak.

Yorumlar (0)