"Bu sezon şampiyon olamayız"

Jose Mourinho, Chelsea’de çalıştığı dönemdeki "Tottenham’a asla gitmem." sözünün anımsatılması üzerine, "Bunu onlar beni kovmadan önce söyledim." dedi. Mourinho, "Bu sezon değil ancak gelecek sezon şampiyon olabiliriz" dedi.

SPOR 21.11.2019, 20:53
"Bu sezon şampiyon olamayız"

Chelsea ile 3 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşayan 56 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Tottenham’daki şampiyonluk şansına ilişkin, "Bu sezon değil ancak gelecek sezon şampiyon olabiliriz. Eğer bunu başarabilirsek benden dolayı değil, birlikte çalışmanın sonucunda olacak. Bu bir vizyon. Stat, antrenman sahası, akademi bu vizyonun parçaları." ifadelerini kullandı.

Manchester United’daki görevinden ayrılmasının ardından 11 aylık dönemde düşünme fırsatı bulduğunu kaydeden Mourinho, "Analiz ettim, hazırlandım. Asla DNA’nızı kaybetmezsiniz. Bana ne hatalar yaptığımı sormayın. Geçmişteki hataları bir daha tekrarlamayacağım. Yeni hatalar yapacağım ama aynıları olmayacak." diye konuştu.

Takımın mevcut kadrosundan memnun olduğunu belirten Mourinho, yeni transfere ihtiyaç duymadığını söyledi.

Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde Liverpool’a yenilmelerinin Tottenham kadrosunu etkileyip etkilemediğiyle ilgili soruya, "Bilmiyorum, daha önce hiç Şampiyonlar Ligi Finali kaybetmedim. Ama kolay olmadığını tahmin edebiliyorum." cevabını verdi.

Mourinho, Chelsea’de çalıştığı dönemdeki "Tottenham’a asla gitmem." sözünün hatırlatılması üzerine, "Bunu onlar beni kovmadan önce söyledim. Bu, modern futbol." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)