Bu nasıl vicdansızlık!

Futsal maçı, spor sahalarında nadir görülecek bir vicdansızlığa sahne oldu. Tekme sonrası yerde kalan oyuncu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SPOR 10.10.2019, 14:11 10.10.2019, 15:00
Bu nasıl vicdansızlık!

Brezilya’da oynanan futsal karşılaşmasında atılan acımasız bir tekme oyunculardan birinin hastaneye kaldırılmasına neden oldu.

Corinthians forması giyen Brezilyalı oyuncu Daniel Batalha, ikili bir mücadele sırasında Intelli de San Carlos oyuncusu Fernandinho’nun yüzüne tekme attı. O an fenalık geçiren ve yere yığılan Fernandinho hemen hastaneye kaldırılırken, oyuncunun bilinci birkaç saniye içinde açıldı.

Batalha pozisyon sonrasında kırmızı kart görürken yerde baygın yatan futbolcuyu gören diğer oyuncular ve hakemler de büyük bir şok yaşadılar.

Batalha’nın oyundan atılmasına rağmen Corinthians maçı 4-2 kazandı.

Bir yerel gazete söz konusu faulü “21. yüzyılın en kötüsü” olarak değerlendirdi. Kızgın Intelli de San Carlos taraftarları sosyal medyada Batalha’nın suç işlediğini söyleyerek tutuklanması için çağrılar yaptı.

Hastaneye kaldırılan Fernandinho’nun durumunun doktorlar tarafından gözlemlendiği belirtilirken sağlık durumuyla ilgili detaylı bir açıklama gelmedi.

Yorumlar (0)