Bu nasıl soru? Bu nasıl yanıt?

Newcastle United'ın basın sorumluları bir skandala imza attı. Takımın maç günü kitapçığında, taraftardan gelen bir katil sorusu oyuncuya cevaplandırıp, yayınladı. Florian Lejeune ise bu korkunç soruya gayet sakin bir şekilde yanıt verdi.

SPOR 22.01.2020, 14:04
Bu nasıl soru? Bu nasıl yanıt?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın maç günleri dağıtılan kitapçıkta futbolculara taraftarlardan gelen soru ve cevapları yayınlandı. Florian Lejeune, takımının Chelsea’yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada yedekler arasındaydı ancak maç günü kitapçığının sosyal medyada paylaşılmasından sonra İngiliz taraftarlar arasında galibiyetten daha çok bu konuyu gündeme aldı.

Lejeune bir taraftardan gelen, “Bir cesetten bir saat içinde kurtulman gerekseydi, bunu nasıl yapardın?” sorusuna rahat bir şekilde yanıt verdi.

Fransız futbolcu, “Bu sıralar ‘You’ adlı bir dizi izliyorum, tam da bununla alakalı. İlk önce arabamın bagajında denize götürürdüm. Botla açıldıktan sonra üzerine ağırlık koyar denize atardım” dedi. Bu kelimeler kulübün resmi yayın organında paylaşıldı.

Lejuene’ye sorulan bir diğer soru ise gayet sıradandı. Newcastle taraftarının, Fransız stopere sorduğu “Eğer şansın olsaydı hangi futbolcunun yerine bir günlüğüne geçmek isterdin” şeklinde soruya, Florian Lejeune, “Bir günlüğüne değil ama sadece bir maçlığına Lionel Messi gibi oynamak isterdim” dedi.

2.5 sezon önce Eibar’dan 10 milyon Euro’ya Newcastle United’a transferi gerçekleşen Florian Lejeune, bu sezona sakatlıkla başladıktan sonra yalnızca 5 Premier Lig karşılaşmasında forma giyebildi.
 

Yorumlar (0)