Bu gecenin 'Son'u EURO 2020 olsun!

Avrupa Şampiyonası bir maç uzakta. A Millî Takımımız, baştan sona iyi bir performans sergilediği eleme maçlarını iyi bir sonla bitirmek istiyor. İzlanda karşısında alacağımız bir beraberlik dahi bizi 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine taşıyacak.

SPOR 14.11.2019, 09:09 12.01.2020, 18:13
Bu gecenin 'Son'u EURO 2020 olsun!

Bu akşam 82 milyon tek yürek olacak. Euro 2020 elemeleri H Grubu'nda zirvede yer alan A Millî Takımımız kader maçında İzlanda ile karşılaşıyor. 19 puana sahip olan Ay-Yıldızlılar beraberlik alsa dahi bitime 1 maç kala finalleri garantilemiş olacak.

Son karşılaşma Andora ile oynanacak

Saat 20.00'deki maçta galibiyet elde ettiğimizde tarihte ilk defa eleme grubunu zirvede tamamlayarak dev bir adım atmış olacağız. A Millî Takım son maçında ise Andorra ile karşılaşacak.

Millî takımda eksik var

Kritik maç öncesi millîlerde önemli eksik var... İrfan Can Kahveci kadroda yer almasına rağmen karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu akşam millî takımın yer aldığı grupta iki maç daha oynanacak... 22.45'te Fransa sahasında Moldova'yı ağırlayacak. Arnavutluk, Moldovya ile karşı karşıya gelecek.

Dün gerçekleşen antrenmanda sakatlanan Cenk Tosun, İzlanda maçının kadrosundan çıkarıldı. Şenol Güneş, Cenk ve İrfan'ın yokluğunda Yusuf ile Cengiz'e forma şansı verecek.

İzlanda önündeki kader karşılaşmasında sahada yer alacak ilk 11'imiz büyük oranda netleşti... Dün yapılan antrenmanda Cenk Tosun sakatlık yaşarken, golcü futbolcunun İzlanda ve Andorra önünde forma giyemeyeceği ifade edildi. Şenol Güneş'in kanatlarda Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz'e şans vereceği belirtildi. Tecrübeli teknik direktörün, Emre Belözoğlu ve İrfan Can'ın eksikliğinde ise orta alanda Yusuf Yazıcı'ya forma vereceği ve Hasan Ali'nin de 11'e geri döneceği öğrenildi.

Final bileti İzlanda maçında

A Millîler, Euro 2016 final biletini İzlanda'yı yenerek almıştı. Ay-Yıldızlılar bu akşam da İzlanda ile mücadele edecek.

Millîler, EURO 2020 Elemeleri'nde İzlanda ile oynayacağı dev mücadelenin hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanda sakatlığı geçen kaptan Emre Belözoğlu da takımla beraber çalıştı. Cenk ise antrenmana katılmadı.

Ay-yıldızlılar İzlanda karşılaşmasından önce önemli bir karar aldı. A Millî Takım gol atmamız durumunda UEFA'nın başlattığı soruşturmaya inat yine tribünlere asker selamını verecek.

Yorumlar (0)