Bruma'ya sürpriz talip

Sezon başında PSV Eindhoven’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ancak performansı ile kısa sürede gözden düşen Bruma için İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv devreye girdi.

SPOR 13.09.2022, 17:34 13.09.2022, 17:36
Bruma'ya sürpriz talip

Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki Portekizli futbolcusu Bruma için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe’nin hem Avrupa kadrosunda hem de Süper Lig lisans listesinde yer almayan Bruma’ya Maccabi Tel-Aviv talip oldu. Sezon başında 4 milyon avroluk zorunlu satın alma opsiyonu ile sarı-lacivertlilere katılan Bruma, hazırlık kampındaki düşük performansı sonrası gözden düştü. Teknik Direktör Jorge Jesus’un da Bruma’nın olası ayrılığına onay verdiği bildirildi. 

Maccabi Tel-Aviv’e transfer olabilir

İlk olarak Bruma’yı PSV’ye geri vermek isteyen sarı-lacivertli yönetim, bu konuda ret cevabı alınca yeni teklifler beklemeye başladı. Bu süreçte devreye giren İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv, oyuncuya talip oldu. İki kulübün özellikle oyuncunun maaşı konusunda anlaşması halinde transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. İsrail’de transfer dönemi 28 Eylül 2022 tarihinde sona erecek. 

Yorumlar (0)