Bruma, Galatasaray dönemi hakkında konuştu

Basın toplantısında konuşan Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Bruma, yeni sezona ilişkin önemli mesajlar verdi. 

SPOR 27.06.2022, 16:28 28.06.2022, 13:33
Bruma, Galatasaray dönemi hakkında konuştu

Düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki Bruma, yeni sezona iddialı hazırlandıklarını vurguladı. Fenerbahçe’ye transfer olduğu için çok heyecanlı olduğunu belirten yıldız futbolcu, “Yeni sezona hızlı bir giriş yaptık. Bu sene hedefimiz şampiyonluk. Sezonu şampiyon olarak tamamlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım arkadaşlarım da oldukça disiplinli bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Bu sezon hedeflerimizin hepsine ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

“Türkiye’ye ilk geldiğimde çok gençtim”

2013 yılında henüz 18 yaşındayken 13 milyon avro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olan Bruma, o günlere dair de açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi evi gibi gördüğünü belirten Portekizli futbolcu, “Türkiye’ye ilk geldiğimde çok gençtim. Yalnızca 18 yaşındaydım. Şu an çok daha tecrübeli bir futbolcu olarak buraya döndüm. Hem saha içi hem de saha dışında neler yapmam gerektiğine ilişkin kendimi daha olgun hissediyorum. Takımla antrenmanlara başlayalı henüz 1 hafta oldu. Ben sahada neler yapabileceğimi iyi biliyorum. İlk hedefim Fenerbahçe’nin beklentilerini karşılamak. En kısa sürede yüzde 100’üme ulaşmak istiyorum. Yeni bir sisteme adapte olmaya çalışıyorum. İlk resmi maçımıza kadar alışma sürecini tamamlamış olacağım” ifadelerini kullandı. 

“Hocamızdan telefon gelince çok heyecanlandım”

Transfer sürecine ilişkin de merak edilenleri yanıtlayan Bruma, “Fenerbahçe’ye gelmek konusunda aslında çok fazla düşünmedim. Hocamızdan telefon gelince çok heyecanlandım. Kendisi ile görüştük ve beni takımda görmek istediğini söyledi. Hedeflerini tek tek anlattı. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Fenerbahçe’ye katkı sunmak için bugün buradayım. Umarım tüm takım olarak bu sezon beklentilere cevap veririz ve sezon sonunda şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Kendimi tamamen bu hedef doğrultusunda hazırlıyorum” dedi. 

Yorumlar (0)