"Böyle bir tercih Beşiktaş'a yakışmadığı gibi kabul edilemez"

Denizlispor maçı göz önüne alınarak as kadronun Braga'ya götürülmemesi ve Avrupa'ya havlu atılmasına kızan Beşiktaş Başkanı Çebi, Abdullah Avcı'dan savunmasını yapmasını isteyecek.

SPOR 09.11.2019, 14:52 10.11.2019, 10:35
"Böyle bir tercih Beşiktaş'a yakışmadığı gibi kabul edilemez"

UEFA Avrupa Ligi'ndeki dördüncü karşılaşmasında Braga'ya deplasmanda 3-1 yenilerek gruptan çıkma şansını sona erdiren Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşanmaya devam ediyor.

beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Takımın dördüncü karşılaşmasında da yenilmesi ve iki maç daha olmasına rağmen Avrupa'ya havlu atmasına camiadan büyük tepkiler geldi. En çok da hasta olduğu için Portekiz'e gidemeyen Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın kadro tercihi eleştirildi. Tecrübeli teknik direktör Burak Yılmaz, Atiba, Gökhan Gönül, Diaby, Ruiz ve N'Koudou'yu rotasyon nedeniyle Braga maçı kadrosuna almamıştı. Dorukhan Toköz ve Douglas'ın sakat olduğu ortamda önemli futbolcularında Braga'ya götürülmemesin ardından siyah-beyazlı yöneticiler Başkan Ahmet Nur Çebi'ye şikâyetlerini belirttiler.

beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Avcı'nın Beşiktaş'ın Avrupa hedefinden tamamen vazgeçen bir kadro tercihi yaptığını ve Başakşehir'i çalıştırdığı dönemdeki gibi Avrupa'yı ciddiye almadığını ifade eden yöneticiler "Ligde karşılaşacağımız Denizlispor maçı için mi bu kadar önemli oyuncu Braga'ya götürülmedi? Ligin zayıf takımlarından biriyle hem de evimizde yapacağımız ve çok rahat kazanabileceğimiz maç için Avrupa'yı feda etmiş olduk. Böyle bir tercih Beşiktaş'a yakışmadığı gibi kabul edilemez" diyerek tepkilerini gösterdiler. Ahmet Nur Çebi'nin de takımın Avrupa'ya dörtte sıfır yaparak elenmesinden dolayı çok rahatsız olduğu ve Abdullah Avcı'dan hastalığını atlatmasından sonra savunmasını isteyeceği ifade edildi.

Yorumlar (0)