Bomba iddia: Fatih Terim kulüp satın almak için görüşmelere başladı

Galatasaray ile Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim'in kulüp satın almak için hazırlıklara başladığı iddia edildi.

SPOR 27.03.2023, 12:00
Bomba iddia: Fatih Terim kulüp satın almak için görüşmelere başladı

2022 yılı Ocak ayında Galatasaray ile yollarını ayıran ve o tarihten bu zamana tek takım çalıştırmayan Fatih Terim, kulüp satın alacağı iddia edildi.

69 yaşında olan Fatih Terim'in Bodrum'da bu sezonda Spor Toto 1. Lig'e çıkan Bodrumspor'u satın alacağı ifade edildi.

TGRT Haber'de "Stüdyoda Futbol" programında yorumcu olan Tahir Kum, sosyal medyadaki iddiaları doğrulayarak, "Fatih Terim, Bodrumspor'u satın almak amacıyla girişimlere başladı." şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in adı, Galatasaray'dan ayrılmasının ardından başta İtalyan kulüpleri olmak üzere birçok kulüple beraber anıldı.

Bodrumspor kulübünün sahibi kim?

En son Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan'ın Trabzonspor'un başına Fatih Terim'i getirmek istediği iddia edildi. Fakat Fatih Terim'in yakın çevresi, "İmparator"un artık takım çalıştırmak yerine kulüp sahibi olmak istediğini ifade ediyor.

Bu planda en uygun takımsa Bodrumspor. Spor Toto 1. Lig'de 27 maç içerisinde topladığı 42 puan ile 7. sırada bulunan Bodrumspor, plaoff potasında bulunuyor.

Maçlarını 5 bin kişilik Bodrum İlçe Stadyumu'na oynayan yeşil-beyazlı takımın başkanlığını ise Rıza Karakaya gerçekleştiriyor. Bodrumspor'un patronuysa eski başkanlardan olan Ali Şafak Öztürk.

Yorumlar (0)