Boks Milli Takımımızın hedefi Tokyo Olimpiyatlarında tarihe geçmek!

Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Yılmaz İlkay Arın, Tokyo Olimpiyatları’nda hedeflenen altın madalyaya ulaşmak amacıyla boksörlerin gece gündüz demeksizin çalıştığını kaydetti.

SPOR 17.02.2021, 11:52 18.02.2021, 09:18
Boks Milli Takımımızın hedefi Tokyo Olimpiyatlarında tarihe geçmek!

Türkiye Boks Federasyonu’nun Kastamonu Kadıdağı’ndaki Kamp Merkezi çalışmalarını takip eden Arın, kadın ve erkek boks milli takımlarının uzun bir zamandır Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kota Müsabakaları’na hazırlık yaptığını kaydetti.

Arın bu kapsamda birçok turnuvaya katıldıklarını ve kampların da sürdüğünü kaydederek, “Hedefimiz önce Avrupa kota müsabakalarında vizeyi almak, ardından ise Tokyo’ya giderek şanlı bayrağımızı dalgalandırmak. Hedefimiz altın madalya. Tarihe geçmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

"Tokyo'dan altın madalyayla dönmek istiyoruz"

Bütün dünyanın koronavirüs ile savaş halinde olduğunu kaydeden Arın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Koronavirüsten dolayı birçok sporcu uzun bir süre boks yapamadı. Bütün ülkelerde var bu. Her ülke pandemiyle savaş halinde. Elimizden geldiği kadar gece gündüz çalışıyoruz. Başkanımız tam destek veriyor. Bizler de elimizden geldiğince takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Sporcularımızın performansı oldukça iyi. Planlı ve programlı olarak her şey yolunda gidiyoruz. Tokyo’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tüm sporcularımızın madalyayla dönmesini isteriz.”

Yorumlar (0)