"Birkaç sarhoş İngiliz kalmıştı, bazıları ağlıyordu"

Anthony Joshua'nın, Andy Ruiz Jr.'a yenildiği maçın ardından yaşananları Matchroom Boxing CEO'su Frank Smith anlattı. Smith, "Maçın oynandığı ringin yakınlarında yalnızca birkaç sarhoş İngiliz kalmıştı. Bazıları ise ağlıyordu" dedi.

SPOR 05.12.2019, 19:15
"Birkaç sarhoş İngiliz kalmıştı, bazıları ağlıyordu"

Andy Ruiz Jr. ile Anthony Joshua'nın kozlarını paylaşacağı Dünya Ağır Siklet Boks Unvan karşılaşması için geri sayım başladı.

Boks dünyasının iki önemli ismi, 6 Aralık Cumartesi günü karşılaşacak.

Saat 19.00'da başlayacak mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Tarihi maç için geri sayım başlarken, 1 Haziran 2019'da Andy Ruiz Jr.'ın galibiyetiyle sonuçlanan ilk karşılaşmaya tanıklık edenler önemli açıklamalar yaptı.

Matchroom Boxing CEO'su Frank Smith, Haziran'daki maçın sonrasını en net hatırlayan isimlerden biri!

"Maçın oynandığı ringin yakınlarında yalnızca birkaç sarhoş İngiliz kalmıştı." diyen Smith, "Eddie Hearn'ün peşinde koşup, onunla fotoğraf çekilmeye çalışıyorlardı. Bazıları ise ağlıyordu... Cidden gerçek dışı bir ortam vardı." ifadelerini kullandı.

Deontay Wilder'ın antrenörü Jay Deas ise maçtan önce Andy Ruiz Jr.'ın kaybedeceğine emin olduklarını söyledi.

Jay Deas ayrıca 2016 yılında sporcusu Deontay Wilder ile Ruiz'in karşılaşacağını fakat bunu kabul etmediklerini belirtti.

Jay Deas, "2016'da Ruiz ile maç teklifi geldi. Ancak o dönem bunu kabul etmedik. İyi bir boksördü ancak onu yendiğimiz zaman elinize bir şey geçmezdi. Reytingi iyi ya da markası olan bir sporcu değildi." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)