"Bir yere gitme, 5 sene sonra geleceğim"

Beşiktaş'ta 2000 doğumlu Kartal Kayra Yılmaz, dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde yapılan Braga maçında ilk kez Oğuzhan Özyakup’un yerine oyuna girdi. Kartal Kayra Yılmaz'ın yıllar önce sosyal medyadan yaptığı bir yorum da gerçeğe dönüşmüş oldu.

SPOR 25.10.2019, 22:49
"Bir yere gitme, 5 sene sonra geleceğim"

Dün akşam siyah beyazlı formayla ilk kez resmi bir maça çıkan Kartal Kayra Yılmaz, yıllar önce sosyal medyada yaptığı bir yorumu da gerçeğe dönüştürmüş oldu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’ya 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta moraller bozuk olsa da genç futbolcu Kartal Kayra Yılmaz’ın ilk defa siyah beyazlı takımla sahaya çıkması taraftarların yüzünü güldürdü.

Taraftarlar destek verdi

Birçok futbolcunun protesto edildiği maçta 2000 doğumlu Kartal Kayra Yılmaz topu her ayağına aldığında taraftarlar tarafından alkışlarla desteklendi.

Mücadelenin 61. dakikasında oyundan çıkan Oğuzhan Özyakup’un yerine giren Kartal Kayra’nın yıllar önce sosyal medyada yaptığı bir yorum ise yeniden gündeme geldi.

"5 sene sonra geleceğim inşallah”

2012 yılında Twitter’da bir hesabın Oğuzhan Özyakup’un yaptığı açıklamaları yanıtlayan Kartal Kayra, "Takımda en iyilerden birisin. Bir yere gitme. Bu takımda seninle oynamak istiyorum. 5 Sene sonra geleceğim inşallah” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)