Bir uçak indi, iki transfer açıklandı

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı oyuncu Willian Arao, İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertliler, 19 yaşındaki milli oyuncu Tiago Çukur ile 4 senelik, Norveçli oyuncu Joshua King ile 2 senelik sözleşme imzalandığını da duyurdu.

SPOR 14.07.2022, 01:15
Bir uçak indi, iki transfer açıklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü, teknik patron Jorge Jesus liderliğinde takıma yeni futbolcular kazandırmayı sürdürüyor.

Willian Arao

Arao, Brezilya'dan kalkış yapan uçakla Münih aktarmalı İstanbul Havaalanı'na ulaştı. Arao'yu havaalanında sarı-lacivertlilerin idari menajeri Emir Hulusi Yolaç karşıladı.

Sarı-lacivertli ekibin, sağlık kontrollerinin akabinde Brezilyalı oyuncu ile sözleşme imzalaması öngörülüyor.

Tiago Çukur

Kulübün resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, Çukur için imza töreninin, Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildiği duyuruldu.

Bahse konu açıklamada, "Tiago Çukur'a 'Fenerbahçe ailesine hoş geldin.' diyor; sarı-lacivertli forma ile nice şampiyonluklar ve zaferler temenni ediyoruz." denildi.
 

Joshua King

Kulübün resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, King için imza töreninin, Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildiği duyuruldu.

Bahse konu açıklamada, "Joshua King'e 'Fenerbahçe ailesine hoş geldin.' diyor; sarı-lacivertli forma ile nice şampiyonluklar ve zaferler temenni ediyoruz." denildi.
 

Yorumlar (0)