'Bir tarafta ev kedisi, bir tarafta sokak kedisi vardı'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 28.10.2019, 10:18
'Bir tarafta ev kedisi, bir tarafta sokak kedisi vardı'

Ligin 9. haftasındaki derbide Beşiktaş, evinde ağırladığı Galatasaray'ı 1-0 yenilgiye uğrattı. Siyah-beyazlı takımın golünü 69. dakikada Umut Nayir attı. Beşiktaş, puanını 12'ye çıkarırken bu sezon Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere gol kaydedemediği 7. karşılaşmayı geride bırakan Galatasaray ise ligde 13 puana sahip.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında bu kritik karşılaşma hakkında değerlendirmeler yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde:

"Karius'tan en uçtaki oyuncusuna kadar, Beşiktaş'ın 2. yarıda vasat oynayan bir oyuncusu yoktu. Galatasaray ilk yarıdaki görüntüsünü 2. yarıda da devam ettirdi."

"Galatasaray coşku problemi yaşıyor. Büyük kulüplerde birkaç yıl şampiyon olunca, bir konsantrasyon sorunu oluyor. Hızlı geçişler, Ozan ve Ndiaye gibi oyuncularla olur. Bu Seri ile, hazır olmayan Lemina ile, formsuz Belhanda ile, ağır Feghouli ile olmaz."

"Beşiktaş sokak kedisi, Galatasaray ev kedisiydi. Bu maç Beşiktaş'ın sezon başından beri en az gol pozisyonu verdiği maç olabilir."

"Galatasaray yürekten oynayabilecek oyuncuya lisans çıkartmadılar. Martin Linnes sağ bek, sol bek, orta her yerde yürekten oynayan bir oyuncu."

Yorumlar (0)