''Bir gün sana da gelecekti sıra''

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Damien Comolli'ye kulübün eski tercümanı Deniz Sarıtaç, ağır ithamlarda bulundu. Ayrılıktan sonra sosyal medyadan paylaşım yapan Sarıtaç, ''Bir gün sana da gelecekti sıra'' ifadelerine yer verdi.

SPOR 16.01.2020, 13:45 16.01.2020, 13:47
''Bir gün sana da gelecekti sıra''

Fenerbahçe'de Sportif Direktör olarak görev yapan Damien Comolli görevinden ayrıldı. Özellikle Falette transferinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arası açılan Damien Comolli'nin istifa ettiği duyuruldu. 2018 yılından bu yana sarı-laciverlilerde Sportif Direktörlük görevini devam ettiren Comolli’nin istifası sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Kulübün eski çalışanlarından tercüman Deniz Sarıtaç ayrılıktan sonra Fransız futbol adam hakkında ağır sözler sarf etti.

"İftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz"

Sarıtaç paylaşımında, ”Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)