"Bir cesur adam Okan Buruk"

Avrupa Ligi'nde son grup maçlarına çıkan Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'un karşılaşmalarını spor yazarları değerlendirdi.

SPOR 13.12.2019, 09:26 12.01.2020, 20:23
"Bir cesur adam Okan Buruk"

Avrupa Lig'nde Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'un karşılaşmaları hakkında spor yazarları değerlendirmelerde bulundular.

Yasin Yıldırım:

Ünal Karaman ve Abdullah Avcı iki önemli deplasmanda dün yine gençleri kazanıyoruz diyerek kendini kandıra dursun, Türk futbolunun ihtiyacı olan bakış açısının sahibi Bundesliga lideri Mönchengladbach deplasmanında geri adım atmayan, bir cesur adam Okan Buruk'tan başkası değildi.

Cem Dizdar:

Wolverhampton vites yükseltip bir de en etkili ismi Diogo Jota’yı sahaya atınca direnç kırılıyor ve Beşiktaş dağılıyor. Şaşılacak bir durum yok. Ülkemizin futboldaki yolu uzun ama bu uzun yolu yürümek için adımları planlamak gerek. Bu denli yanlışın yapıldığı bir ülkede bu tür kayıpların sıklıkla yaşanmasına şaşırmamak gerek. Milli takımın yolu takımlarımızın yolu olmalı.

Tunç Kayacı:

Okan Buruk ve öğrencilerine bize son ana kadar gruptan çıkma heyecanını yaşattıkları İçin teşekkür ederiz. Keşke Avrupa’da mücadele eden diğer takımlarımız da bize bu duyguyu yaşatabilselerdi. Tebrikler çocuklar, demek ki oluyormuş. Helal olsun size.

Ergun Ata:

Skor avantajı grup liderliği için yeterli olan Basel, grup sonrası dönemi ve kendi ligini düşünerek tempoyu düşürdüğü ikinci yarıda Trabzonspor en azından eşitlik golünü bularak vedayı puanla yapmak istedi. Ama Karaman’ın hamleleri Onazi’yi daha yormamak, sakatlık riski yaşayan Hosseini’yi almak şeklinde oldu.

Yorumlar (0)