Beykent Üniversitesi, Hırvat rakibini mağlup etti

Avrupa Üniversite Oyunları kapsamında düzenlenen Avrupa Basketbol Üniversiteler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Beykent Üniversitesi, C grubundaki ilk maçında Hırvat rakibi Zagreb Üniversitesi’ni 58-55 mağlup etti. 

SPOR 25.07.2022, 11:36 25.07.2022, 17:20
Beykent Üniversitesi, Hırvat rakibini mağlup etti

Bu sene Polonya’nın Lodz şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Üniversite Oyunları, pek çok branştan takımları ve oyuncuları ağırlıyor. Bu kapsamda düzenlenen Avrupa Basketbol Üniversiteler Şampiyonası’nda da heyecan başladı. 4 gruptan oluşan şampiyonanın C grubunda mücadele eden Beykent Üniversitesi, ilk maçında Hırvatistan ekibi Zagreb Üniversitesi ile karşılaştı. Maç boyu heyecanlı anların yaşandığı karşılaşmayı 58-55 kazanan Beykent Üniversitesi, grup aşamasına da galibiyetle başlamış oldu. 

Erkek Voleybol Turnuvası’nda iki Türk takımı final oynadı

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, oyunlar kapsamında gerçekleştirilen Erkek Voleybol Turnuvası’nın finalinde Gazi Üniversitesi’ni mağlup ederek şampiyon olarak Beykent Üniversitesi’ni de tebrik etti. İki Türk ekibinin finale kaldığı turnuvada şampiyonluk kazanan Beykent Üniversitesi için bir kutlama mesajı paylaşan Bakan Kasapoğlu, “Finalde Gazi Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi’nin mücadele etmiş olması, bizler için çok büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Turnuvada üçüncü kez birinci olarak şampiyonluğunu ilan eden Beykent Üniversitesi’ni ve oyuncularını yürekten tebrik ediyorum. Finale kadar yükselme başarısı gösteren Gazi Üniversitesi’ni de kutluyorum. Her iki üniversitemizin gençlerine spor hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)