Beşiktaş’tan sürpriz hamle! Irak asıllı İsveçli sol bek…

Rıdvan Yılmaz’ın boşluğunu doldurmak için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, sürpriz bir ismi gündemine aldı. 

SPOR 30.07.2022, 08:56 31.07.2022, 11:34
Beşiktaş’tan sürpriz hamle! Irak asıllı İsveçli sol bek…

Edinilen bilgilere göre Hammarby’de forma giyen Irak asıllı İsveçli sol bek Mohanad Jeahze için harekete geçen Beşiktaş, pazarlık masasına oturdu. İsveç kulübünün Jeahze için 1 milyon 300 bin avro istediği belirtilirken, siyah-beyazlılar ise ilk aşamada 800 bin avro teklif etti. İsveçli futbolcunun da Beşiktaş’a gelebilmek için kendi kulübüne rest çektiği ve bir an önce sürecin tamamlanmasını istediği kaydedildi. 

Beşiktaş’a transfer olmak istiyor

Rıdvan Yılmaz’ı Glasgow Rangers’a sattıktan sonra sol bek pozisyonunda takviyeye ihtiyaç duyan Beşiktaş, 25 yaşındaki deneyimli futbolcuyu transfer ederek bu açığını kapatmak istiyor. Beşiktaş’ın bu transferdeki en büyük kozu ise oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi olarak görülüyor. Beşiktaş’a transfer olmayı çok isteyen Jeahze’nin Hammarby yetkilileri ile görüşerek bonservis bedeli konusunda kolaylık talep ettiği öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Varberges ile oynanan maça yedek kulübesinde başlayan başarılı sol bek, maçın ilerleyen dakikalarında oyuna girmeyi reddetmişti. 

13 maçta 1 gol, 5 asist

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1,8 milyon avro olan Mohanad Jeahze, profesyonel futbol kariyerine Norrköping altyapısında başladı. Degerfors, Syrianska, Brommapojkarna ve Mjallby gibi takımlarda da forma giyen 25 yaşındaki sol bek, son olarak 2 sene önce Hammarby’e transfer oldu. Bu sezon 13 resmi maçta 1095 dakika sahada kalan Jeahze, bu süre içerisinde 1 gol ve 5 asistlik katkı yaparak dikkatleri üzerine çekti. 

Yorumlar (0)