Beşiktaş’ta takımdan gönderilecek ilk 2 isim belli oldu

Yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ile devam etmeme kararı aldı. 

SPOR 27.04.2022, 17:43 28.04.2022, 09:48
Beşiktaş’ta takımdan gönderilecek ilk 2 isim belli oldu

Sergen Yalçın yönetimine bu sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak hem Avrupa’da hem de ligde istediği başarıyı bir türlü elde edemeyen Beşiktaş, yeni sezon için kolları sıvadı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 16 futbolcuyu kadrosunda bulunduran siyah-beyazlılar, bu konuda ince eleyip sık dokumak istiyor. 

Oğuzhan Özyakup’un yurt dışında oynamak istediği iddia edildi

Yeni sezon yapılanmasına öncelikle sözleşmesi bitecek oyuncuların durumunu ele alarak başlayan Beşiktaş yönetimi, bu çerçevede Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre’ye yeni sözleşme önermeyecek. Oğuzhan Özyakup’un Avrupa’dan kendine kulüp baktığı öğrenilirken, Gökhan Töre’ye ise yurt içinden bazı tekliflerin iletildiği iddia edildi. 

Valerien İsmael, 2 oyuncu hakkında olumsuz rapor verdi

Valerien İsmael de, bu sezon beklentileri karşılayamayan Oğuzhan ve Gökhan Töre hakkında olumsuz rapor verdi. Beşiktaş’ın başında sahaya çıktığı 4 müsabakada da bu iki isme forma şansı vermeyen deneyimli teknik adamın, gelecek sezon kadrosunda Töre ve Oğuzhan’ı düşünmediği bildirildi. 

Oğuzhan Özyakup 17 maçta yalnızca 1 asistlik katkı sağladı

Gökhan Töre bu sezon Beşiktaş forması ile 16 maça çıktı. Gol ve asist katkısı sağlayamayan Töre, performansı ile de taraftarların tepkisini çekti. Oğuzhan Özyakup ise bu sezon forma giydiği 17 maçta yalnızca 1 asistlik verim sağlayabildi. 

Yorumlar (0)