Beşiktaş’ta Isco heyecanı! Şartlarını iletti…

Beşiktaş, Real Madrid ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan dünyaca ünlü yıldız Isco ile görüşmelere devam ediyor.

SPOR 07.08.2022, 08:56 08.08.2022, 09:13
Beşiktaş’ta Isco heyecanı! Şartlarını iletti…

Emirhan’ın takımdan ayrılmasının ardından orta sahaya takviye yapmak için harekete geçen Beşiktaş, Isco’ya teklif götürerek taraftarlarını heyecanlandırdı. Devam eden görüşmeler kapsamında Isco’nun yıllık 4 milyon avrodan 3 senelik kontrat istediği öğrenildi. Bu talebi yüksek bulan siyah-beyazlı yönetim, ücreti düşürebilmek için pazarlıklara devam ediyor. 

Isco olmazsa, alternatif isimler gündeme gelecek

Valerien Ismael’in de onay verdiği Isco’yu kadrosuna katarak hem taraftarlarının yüzünü güldürmek hem de takıma dünyaca ünlü bir ismi kazandırmak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, bu transferde tüm şartları zorlama kararı aldı. Isco transferinin gerçekleşmemesi ihtimalini de göz önünde bulunduran Beşiktaş, bir yandan diğer alternatif isimlerle olan görüşmelerine de devam ediyor. Siyah-beyazlılarda orta saha takviyesi için Sivassporlu Kerem Atakan Kesgin ismi de sıkça gündeme geliyor. Sivasspor’un oyuncu için 1 milyon avro istediği öğrenildi. 



Yorumlar (0)