Beşiktaş’ın transfer hızına yetişilmiyor: Kenan, Salih, Rosier ve Ghezzal dörtlüsü geliyor 

Beşiktaş, sezon öncesinde hızlı şekilde transferlerine devam ediyor. Kenan Karaman, Salih Uçan ve Valentin Rosier’i kadrosuna katan siyah-beyazlı takım gözünü Ghezzal’a dikmişti. Leicester City’nin indirim yapmasıyla birlikte Ghezzal’ı da renklerine bağlayan takım, sezondan önce efsane dörtlüyü oluşturmuş oldu. 

SPOR 12.07.2021, 17:50 13.07.2021, 09:53
Beşiktaş’ın transfer hızına yetişilmiyor: Kenan, Salih, Rosier ve Ghezzal dörtlüsü geliyor 

Siyah-beyazlı takım, transfer sezonuna oldukça erken başladı. Şimdiye kadar Salih Uçan, Kenan Karaman ve Valentin Rosier olmak üzere üç transferini açıklayan futbol takımı, Leicester’da oynayan Rachid Ghezzal için görüşme yaptıklarını belirtmişti. Gelen habere göre ise indirim sonucunda Ghezzal’ın transfer süreci başladı. 



Kenan Karaman senelik 900 bin Euro alacak 

Ahmet Nur Çebi’nin protokolde onay vermesi ile birlikte Kenan Karaman’ın transferi henüz birkaç saat önce onaylandı. Senelik 900 bin Euro alacak olan Kenan Karaman’ın önümüzdeki günlerde siyah-beyazlı ekibe kesin olarak dahil olması bekleniyor. Karaman dışında taraftarların ilgisi aynı zamanda Rosier’de. 

Salih Uçan ve Kenan Karaman’dan sonra Valentin Rosier’i de kadrosuna kattığını duyuran Beşiktaş yönetimi, bonservis konusunda anlaşmaya vardığı Rosier ile 4 senelik anlaşma imzalayacak. Rosier’in ardından Ghezzal’ın anlaşma imzalaması için çabaladıklarını duyuran siyah-beyazlı ekip, bugün öğle saatlerinde Rachid Ghezzal için de güzel haberi verdi. 



Ghezzal transferi büyük oranda tamamlandı 

Geçtiğimiz hafta Ghezzal’ın menajeri ile bir araya geldiklerini belirten takım yönetimi, bonservis konusunda indirim yapılmasını beklediklerini aktarmıştı. Bugün gelen indirim haberi sonrasında ise 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek Ghezzal da siyah-beyazlı takımın kadrosuna katıldı. Gelen bilgilere göre Leicester City yönetimi, Ghezzal için 4 milyon Euro bonservis bedeli isterken futbolcunun Beşiktaş’ta oynamak istemesiyle birlikte indirime gidildi.  



İspanya kampı 24 Temmuz’da başlıyor 

Beşiktaş yönetimi, 24 Temmuz tarihinde İspanya’da başlayacak olan kamp öncesinde 4 transfer gerçekleştirdi. Başka transfer olup olmayacağı ise şu anda bilinmiyor. 

Yorumlar (0)