Beşiktaş yönetiminden İmamoğlu'na ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tebrik ziyaretine gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kulüp yönetimini Saraçhane'deki makam odasında ağırladı.

SPOR 16.07.2019, 14:21
Beşiktaş yönetiminden İmamoğlu'na ziyaret

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kulüp yönetimini Saraçhane'deki makam odasında misafir etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kulüp yönetimini kapıda karşıladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri arasında keyifli bir sohbet oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, "Biraz dinlenmiş görüyorum'' sözlerine Fikret Orman, "Allah size de nasip etsin" diyerek esprili bir karşılık verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu sözlere cevabı ise, "Bu gidişle biraz zor görünüyor ama…" oldu. Hayli keyifli geçen görüşmede Fikret Orman, Ekrem İmamoğlu'na 34 sırt numaralı "Ekrem İmamoğlu" yazılı Beşiktaş formayı takdim ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu da Beşiktaş Başkanı Orman'a, eski İstanbul fotoğraflarından oluşan bir albüm takdim etti. Formayı alan Ekrem İmamoğlu, "Uzun zamandır oluşturduğum farklı takımlardan forma koleksiyonum bulunuyor. 100'e yakın formam vardır." ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu: Güzel bir yolculuk diliyorum

Karşılıklı hediye takdimlerinin ardından konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beşiktaş'ımız hoş geldi. Başkanımız Sayın Fikret Orman'a ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. İstanbul'da insanın yönetici olduğunda kendini güçlü gördüğü kurumlar vardır. Bunların başında, bu şehrin 3 büyük kulübü bulunuyor. Bunu hissediyoruz. Hem iş birliğine hem de beraber proje üretmeye ve bu İstanbul'un markasını her yerde anlatmaya, tanıtmaya, onların da bizim lokomotifimiz olmasını sağlamaya dönük bir yol haritamızın olmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda en hızlı hareket edeceğimiz kulüplerden biri olarak Beşiktaş bulunuyor. Hem Başkanımız Sayın Fikret Orman ile olan dostluğumuz yıllara dayalı hem de diğer kulüplerimize de belki motivasyonu buradan başlatırız. Güzel bir yolculuk olsun diliyorum. Hem bizlerin adına hem de kulüplerimiz adına inşallah. Bu sezon da başarılar diliyoruz Beşiktaş'a...'' diye konuştu.

Fikret Orman: Amacımız geride hoş seda bırakmak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederek konuşmaya başlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"İstanbul'un en önemli markalarından birer tanesi de futbol kulüpleridir. Biz, dünyanın her tarafına gittiğimizde sahaya, 'Beşiktaş İstanbul' markasıyla çıkıyoruz. Rakiplerimizin ismi de aynı şekilde şehirleriyle birlikte geçiyor. Bu kurumlar, şehrin ve ülkenin enerjisini yüksek tutan kurumlar. Bizim stadımızın yakınında terör olayları yaşadık biliyorsunuz. Allah bir daha benzerini yaşatmasın. İstanbul'umuza ve Türkiye'mize ciddi zararlar verdi. Fakat o sırada yapmış olduğunuz meşhur bir transfer, o güvenilmez şehir algısını bir anda tersine dönüştürebiliyor. Aileleriyle verdikleri pozlar, bu şehirde yaşadıkları zamanki mutluluğu gösteren programlar bütün algıyı bir dakikada tersine çeviren olaylar. Spor, kitleleri çok çabuk harekete geçiren bir alan. Biz de kamu yararına bir derneğiz netice itibariyle. Gayemiz de sizler gibi, bu işler gelip geçtikten sonra arkada hoş bir seda bırakmak, insanlara mutluluk yaşatmak. Başka bir amacımız da yok. İnşallah da Rabbim, belediyemizle beraber insanlığa güzel projeler yapmayı nasip eder."

Yorumlar (0)