Beşiktaş yeni transferini açıkladı

Beşiktaş, Başakşehir ile yol ayrımına giden Mert Günok'u renklerine bağladığını açıkladı.

SPOR 15.08.2021, 19:53 16.08.2021, 17:55
Beşiktaş yeni transferini açıkladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Başakşehir'in deneyimli file bekçisi Mert Günok'u kadrosuna kattığını duyurdu.

Beşiktaş'tan açıklama

Siyah-beyazlılar tarafından konu ile ilgili gerçekleştirilen açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları çerçevesinde, deneyimli milli kaleci Mert Günok ile sözleşme imzalamıştır.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına emin olduğumuz Mert Günok’a kulübümüze hoş geldin der, başarılar dileriz." sözlerine yer verildi.

Günok'un kariyeri 

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan tecrübeli kaleci, 2015 yazında Bursaspor'a, 2017 yazında ise Başakşehir'e transfer oldu.

Başakşehir'de 118 müsabakada forma giyen 32 yaşındaki deneyimli kaleci, kalesinde 134 gol gördü ve 38 karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Mert Günok, Türkiye A Milli Takım kalesini de 22 maçta korudu.

7. imza geldi

Siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde Salih Uçan, Mehmet Topal, Valentin Rosier, Kenan Karaman, Alex Teixeira ve Rachid Ghezzal'in ardından Mert Günok'u da renklerine bağlayarak 7'inci transferine imza atmış oldu. Beşiktaş'ın bir sonraki transferinin Belçikalı golcü futbolcu Michy Batshuayi olması bekleniyor.

Yorumlar (0)