Beşiktaş, yeni teknik direktörünü KAP'a bildirdi

Beşiktaş Kulübü, Valerian Ismael ile teknik direktörlük görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdi.

SPOR 25.03.2022, 11:21 26.03.2022, 11:42
Beşiktaş, yeni teknik direktörünü KAP'a bildirdi

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş, mutlu sona ulaştı. 

Beşiktaş’ın yeni hocası Valeriean Ismael

Beşiktaş Kulübü, Fransız teknik adam Valerian İsmael ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

Siyah beyazlı yöneticilerinin anlaşma sağladığı Valerien Ismael, dün İstanbul’a geldi. Fransız teknik direktör, Beşiktaş yetkilileri tarafından İstanbul Havalimanı'nda karşılandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Park'ta saat 15.00'te Valerien Ismael ile basın toplantısı ve imza töreni gerçekleştirilecek.

1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalandı

Beşiktaş KAP’a yaptığı bildirmede yeni teknik direktörü ile birlikte 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 2,5 yıllık bir sözleşme imzaladığını açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel Futbol Takımımız teknik Direktörlük konusunda Alexandre Ismael ile anlaşmaya varmıştır. Sözleşme 25 Mart 2022 tarihinden itibaren 2022 – 2023 sezona kadar ve 2023 -2024 sezonunda da 1 yıllık opsiyonlu olacak şekilde düzenlenmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Trabzonspor maçında sahada olacak

Milli ara sonrasında Beşiktaş, Trabzonspor ile 3 Nisan günü karşılaşacak. Teknik Direktör V. Ismael de bu mücadelede Beşiktaş’ın hocası olarak sahaya çıkacak.

46 yaşındaki Fransız teknik adam, Hannover, Nürnberg, Wolfsburg, LASK Linz, West Brom ve FC Barnsley gibi takımlarda çalışmıştı.

Yorumlar (0)