Beşiktaş, yeni stoperini İngiltere'de buldu!

Stoper arayışları için yönünü İngiltere'ye çeviren Beşiktaş'ın, Wolverhampton ile olan sözleşmesi sona eren Romain Saiss'e imza attırmaya çok yakın olduğu söyleniyor.

SPOR 02.06.2022, 10:51 03.06.2022, 16:31 Hakan Öksüz
Beşiktaş, yeni stoperini İngiltere'de buldu!

Süper Lig'i 59 puanla 6'ncı sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılma fırsatını tepen Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor. Stoper arayışlarını hızlandıran siyah beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek istiyor.

Son pürüzler çözülmeye çalışılıyor

Jan Vertonghen defterini kapatan Beşiktaş, rotayı Romain Saiss'e çevirdi. İngiliz Premier Lig ekibi Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss'i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, son pürüzleri çözmeye çalışıyor.

Bu sezon 3 gol attı

Piyasa değeri 9 milyon euro olan 32 yaşındaki stoper, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Wolverhampton formasıyla bu sezon çıktığı 32 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri sarsan Romain Saiss'in, siyah beyazlıların savunma sorununu çözebileceği düşünülüyor.

Daha önce Clermont Foot, Le Havre ve Angers gibi takımlarda forma giyen deneyimli stoper, Fas Milli Takımı ile çıktığı 60 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yorumlar (0)