Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda İngiliz ekibi Wolverhampton'ı ağırladı. Willy Boly'nin 90+3'te attığı golle temsilcimiz 1-0 yenildi.

SPOR 03.10.2019, 21:46 04.10.2019, 00:19
Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı!

Siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında İngiliz ekibi Wolverhampton'ı konuk etti.

Vodafone Park'ta oynanan maçta sakatlık geçiren Güven Yalçın'ın yerine 27. Umur Nayır oyuna girdi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Beşiktaş, baskılı oynadığı maçta girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Konuk ekip Wolverhampton 90+3'te Willy Boly'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. 

Uzatma bölümünde yıkılan siyah-beyazlı temsilcimiz, gruptaki ikinci maçının sonunda da puanla tanışamadı. İngiliz ekibi ise hanesine 3 puan yazdıran taraf oldu.

Beşiktaş gruptaki ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibine 4-2 yenilmişti. Wolverhampto İlk maçında sahasında Braga'ya 1-0 mağlup olmuştu.

Gruptaki puan durumu

Avcı: "Her yönden sorguluyorum"

Maç sonu teknik direktör Abdullah Avcı, basın toplantısı düzenledi.

Puan kayıplarını her yönden sorguladığını belirten Avcı, "20 senede bütün sınavları vererek, her kademede çalışarak ve tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Son 10 senede şampiyonluğa oynayan takımlar ikişer defa beni istedi. Başka bir takımla son 3 sezon şampiyonluğa oynadım. Ben sınavları geçtim. Antrenörlüğüm sorgulanamaz. Takımın performansı ve benim performansım sorgulanabilir. Kulübün tarihine, oyuncu grubuna ve kendime güvenerek buraya geldim." dedi.

Avcı, "Alternatifli gözüken oyuncu grubu olmasına rağmen seyircinin de 85. dakikaya kadar verdiği destekle her şeyi denedik. Bu rakibe karşı pozisyona girmek kolay değil. 85'e kadar kazanma arzusuyla sonuna kadar zorladık. Çok enterasan bir durum yaşıyoruz. Hafta sonu itibarıyla eksik oyuncuların dönmesiyle, seyircinin desteğiyle, şanssızlıkları kırarak sonuç almak ve milli takım arasına sağlıklı bir şekilde girmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)