Beşiktaş toplanıyor! Sergen Yalçın'a yeni teklif masada...

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Başakşehir karşısında elde ettiği zaferler sonrası ekibin yol haritasının da güncellendiği ifade ediliyor. Bugün yapılacak olan toplantıda Sergen Yalçın'a 2+1 senelik sözleşme yenilemesi konusunun gündemde olması bekleniyor.

SPOR 01.12.2020, 11:07
Beşiktaş toplanıyor! Sergen Yalçın'a yeni teklif masada...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın rüzgarı esmeyi sürdürüyor. Son çıkılan 5 maçın 4'ünde galibiyet Beşiktaş'ın zirveye doğru giden yolculukta umutlarını yeniden yeşertirken, özellikle Kadıköy ve Başakşehir'deki sarı-lacivertli ekibe karşı kazanılan zaferler tam anlamıyla bir gövde gösterisi haline geldi. 

Ligdeki kötü sonuçlardan sorumlu tutuluyordu

Geçtiğimiz sezonda Şubat ayında aldığı 30 puanla 7. sırada bulunan takımı 15 maçın içinde 10 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle birlikte 3. sıraya çıkartan teknik adam, bu sezonda Avrupa'ya erken havlu atılması, ligdeki kötü sonuçlar ve doğru olmadığı düşünülen transferlerden dolayı hedef tahtasındaydı.

Sergen Yalçın'a 2+1 senelik sözleşme teklifi masada

Fanatik'in haberine göre son dönemlerdeki kulüpteki performansı Yalçın'ın geleceğine ilişkin planları da değiştirdi. Beşiktaş'ın bugün gerçekleştireceği toplantıda teknik adama 2+1 senelik yeni bir sözleşme teklifinin yapılması bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın ile devam etmek istiyor

Sergen Yalçın açıklamalarında daha önce, "Kontratı ikinci planda görüyorum" demişti fakat son kararı verecek olan Ahmet Nur Çebi'nin isteğinin devam etmekten yana olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)