Beşiktaş tesislerine gelip vedalaştı

Beşiktaş, Pedro Rebocho ile, sözleşmenin bitmesi nedeniyle yollarını ayırdığını duyurdu.

SPOR 18.06.2020, 15:16
Beşiktaş tesislerine gelip vedalaştı

Pedro Rebocho'yu sezon başında kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, sürenin sonunda sözleşme yenilemeye gitmeyerek Pedro Rebocho ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Pedro Rebocho'nun 2019-2020 sezonu başında bir yıllık kiralık transfer olarak ekibe katıldığı hatırlatılarak, oyuncunun önümüzdeki sezon kadro planlamasına dâhil edilmediğini ve bu nedenle karşılıklı anlaşmak suretiyle yolların ayrıldığı belirtildi.

Sabah saatlerinde siyah-beyazlı takımın antrenmanı başlamadan BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Pedro Rebocho, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, teknik heyet ve futbolcularya vedalaştı.

Beşiktaş Kulübü ise Pedro Rebocho'ya emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileğinde bulundu.

Pedro Rebocho'nun karnesi

400 bin euro ücret ile Guingamp'tan 1 yıllığına kiralanan Portekizli sol bek oyuncusu Pedro Rebocho, siyah-beyazlı forma ile toplam 17 maça çıktı. 9'u lig olan 17 maçta Beşiktaş'a gol veremeyen Pedro Rebocho, takımına asist katkısı da sağlayamadı.

Yorumlar (0)