Beşiktaş teknik direktör kararını verdi

Beşiktaş Futbol AŞ'nin Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Önder Karaveli ile devam edeceklerini ifade etti.

SPOR 13.12.2021, 20:52 14.12.2021, 18:02
Beşiktaş teknik direktör kararını verdi

Bugün gerçekleştirilen ve yaklaşık olarak 7 saat boyunca devam eden yönetim kurulu toplantısının akabinde basın mensuplarına konuşan Kazancı, yeni teknik direktör gelene değin Önder Karaveli ile devam edeceklerini belirtti.

"Hata yapmak istemiyoruz"

Toplantıda çok sayıda ismin gündeme geldiğini söyleyen Kazancı, "Çok uzun bir toplantı yaptık. Birçok isim gündeme geldi. Bu isimlere ilişkin detaylı çalışma yapacağız. Çalışmalarımız bitene değin Karaveli ile yola devam edeceğiz. Masadaki herkes görüşlerini bildirdi. Acele etmek ve hata yapmak istemiyoruz." şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe derbisine Karaveli ile çıkılıp çıkılmayacağına yönelik bir soru üzerine Kazancı, "Net bir şey söyleyemem. Çalışmalarımızın ne zaman biteceğiyle alakalı bir konu. Birkaç gün içinde net bilgiler vereceğiz." diye yanıt verdi.

"Şenol Güneş de gündemimizde"

Şenol Güneş'in de gündeme geldiğini kaydeden Kazancı, şöyle konuştu:

"Gündemimizde çok değerli hocalar var. Sayın Güneş de bu isimlerden biri. Basında yer almayan isimler de gündemimizde."

"Farke ile anlaşamadık"

Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro'nun da adaylardan biri olduğunu belirten Beşiktaşlı yönetici, "Bu hafta içinde adını koyma isteğimiz var. Sağlıklı bir çalışma yapmak istiyoruz, hata yapmak istemiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Toplamda 8 aday olduğunu dile getiren Kazancı, Daniel Farke ile anlaşma sağlayamadıklarını, Slaven Bilic'in de adaylardan biri olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)