"Beşiktaş taraftarının 'Umut'u olmak istiyorum"

Umut Nayir, vermiş olduğu demeçte "Çocukluğumdan beri düşlerini kurduğum hayalime kavuştum. Beşiktaş formasıyla bir derbide gol atıp tarihe geçtiğim için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Tek amacım çok çalışıp daha iyisini yapıp burada kalıcı olmak. Beşiktaş taraftarının Umut’u olmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.

SPOR 29.10.2019, 09:04 29.10.2019, 09:08
"Beşiktaş taraftarının 'Umut'u olmak istiyorum"

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki oyuncusu Umut Nayir, Burak Yılmaz’ın sakatlığından dolayı karşılaşmada forma şansı bularak siyah-beyazlı takıma Cimbom karşısında zaferi getiren golü kaydetmişti. Karşılaşma sonrası yapmış olduğu açıklamalarda genç futbolcu, "Çocukluğumdan beri düşlerini kurduğum hayalime kavuştum. Beşiktaş formasıyla bir derbide gol atıp tarihe geçtiğim için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Tek amacım çok çalışıp daha iyisini yapıp burada kalıcı olmak. Beşiktaş taraftarının Umut’u olmak istiyorum" şeklinde bir açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı takımda 7 maçta oynayan Umut Nayir, derbideki başarısı ile Beşiktaş'ta 3 gole imzasını attı. Kiralık olarak geçen sezon oynadığı Bursaspor’da 26 karşılaşmada 5 gol atan koyan Umut’un, bu sayıyı çok kısa sürede geçmesi bekleniyor. Burak Yılmaz’ı yakın markaja alan Abdullah Avcı’nın, deneyimli futbolcunun cumartesi günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına iyileşmemsi halinde Umut'a forma şansı verecek.

Yorumlar (0)