Beşiktaş'tan TFF'ye çağrı: Karantina süresini azaltın!

Beşiktaş, 8 oyuncusunun yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) karantina süresinin daha az olmasını talep etti. 

SPOR 14.11.2020, 11:50
Beşiktaş'tan TFF'ye çağrı: Karantina süresini azaltın!

Beşiktaş, millî takımlara giden futbolcular ve sakatlık geçiren futbolculardan sonra şimdi de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalananlar nedeniyle zor günler geçirmeye başladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kritik Başakşehir ve Fenerbahçe mücadelelerinden önce kadro kurmada sıkıntı yaşandığı ve çok az futbolcuyu idmana çıkarabildiği öğrenildi. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bunun üzerine harekete geçerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile görüşmede bulundu. 

Beşiktaş Başkanı Çebi, Sağlık Bakanlığı tarafından 10 günlük karantina uygulamasının tavsiye edildiğini kaydetti. 

"Bu şekilde ligler tamamlanamaz"

Bu nedenle liglerde de karantina süresinin 10 güne indirilmesini isteyen Çebi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan futbolcu sayısının artması halinde mücadelelerin oynanamayacağını ve liglerin tamamlanamayacağını söyledi. 

"Sağlık kuruluna bildireceğim"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Özdemir, karantina süresinin azaltılmasına yönelik talebi sağlık kuruluna bildireceğini ve söz konusu talebin mutlaka gözden geçirileceğini ifade etti. 

Hırvat stoper Domagoj Vida, Türkiye-Hırvatistan mücadelesinin devre arasında yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını öğrenmiş, bunun üzerine hemen oyundan alınmıştı.

Tecrübeli futbolcunun Caner Erkin ve Şenol Güneş ile yakın temasta bulunduğu anlara dair fotoğraflar ortaya çıkmış, tüm kafile karantina altına alınmıştı.

Yorumlar (0)