Beşiktaş'tan Sergen Yalçın kararı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergen Yalçın'la devam edileceğini açıkladı.

SPOR 28.11.2021, 20:16 29.11.2021, 09:07
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın kararı

Siyah-beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Kocadağ ve teknik direktör Yalçın, Çebi'nin Altunizade'de bulunan ofisinde buluşarak, Beşiktaş'ın son dönemdeki kötü gidişatını masaya yatırdı.

Devam kararı alındı

Toplantının akabinde medya mensuplarına açıklamalar yapan Kocadağ, "Hocamız kendine ve oyuncularına inanıyor. Başkan ve yöneticiler de kendisine inanıyor. Beşiktaş yeniden kalkacak güce sahip. Bu kötü günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz." dedi. 

Toplantıda başarısızlığın sebepleri üzerine yoğunlaştıklarını aktaran Kocadağ, "Kadromuza baktığınızda istediğimiz yerde olmadığımız açık. Hocamıza, oyuncularımıza ve tüm teknik kadroya destek için bugün buradayız. Bunun için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu. 

"Hocamızın arkasındayız"

Deneyimli teknik adamın kadro dışı isteği olmadığını belirten Kocadağ, "An itibarıyla kadro dışı gibi hususlar gündeme gelmedi. Hocamızın bu yönde bir talebi olmadı. Hocamız bu girdaptan Beşiktaş'ı kurtaracaktır." ifadelerini kullandı. 

Yalçın'ın yaşananlar sebebiyle üzgün olduğunu söyleyen Kocadağ, "Yaşadıkları kolay değil. Geçtiğimiz sezon iki kupa kazanan bir takımdan bahsediyoruz. İyi takviyeler yapıldı. Kendisi de çok üzgün fakat biz hocamıza inanıyoruz. Başkanımız da kendisine olan desteğini iletti. Allah'ın izniyle bu süreçten çıkacağız. Sergen Yalçın kendisine güvendiği sürece her zaman onun arkasındayız." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)