Beşiktaş'tan Mario Lemina hamlesi

Beşiktaş, Southampton forması giyen Mario Lemina’yı kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı. 25 yaşındaki Gabon’lu oyuncunun da transfere sıcak baktığı bildirildi.

SPOR 26.08.2019, 10:18
Beşiktaş'tan Mario Lemina hamlesi

Gary Medel'i Bologna’ya satmaya hazırlanan ve İtalyan ekibiyle büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş, orta saha transferi için harekete geçti. 

Siyah-beyazlı kulüp, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton forması giyen Mario Lemina’yı kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı.

Atiba Hutchinson'ın ilerleyen yaşı ve yaşadığı sakatlıkların yanında Dorukhan Toköz'ü biraz daha önde kullanmayı planlayan teknik heyet, 6 numara bölgesi için Mario Lemina’nın kadroya dahil olmasını istedi. 

Beşiktaş, kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Gabonlu orta saha ile temasa geçti. Oyuncu ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlı kulübün Southampton yetkilileriyle yaptığı görüşmede de sona yaklaştığı kaydedildi.

Mario Lemina, 2017 yılında Juventus’tan 17 milyon Euro karşılığında Southampton’a transfer oldu. 25 yaşındaki Lemina, Premier Lig ekibinde çıktığı 52 maçta 2 gol, 2 asist kaydetti. 

Yorumlar (0)