Beşiktaş'tan 'Halil Umut Meler' açıklaması

Spor Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Halil Umut Meler'in art arda iki Beşiktaş karşılaşmasına atanması üzerine MHK'ye tepki göstererek, "Derhal açıklama bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

SPOR 31.03.2021, 20:22 01.04.2021, 16:26
Beşiktaş'tan 'Halil Umut Meler' açıklaması

Siyah-beyazlılar tarafından konu ile ilgili gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Beşiktaş Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile oynayacağı maça, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynadığımız müsabakada da görev yapan Halil Umut Meler’i atamıştır.

MHK'nin, Halil Umut Meler’i, hem teknik direktörümüz Sergen Yalçın'ın açıklamalarının ardından hem de tarihte emsali olmayan bir şekilde art arda ikinci defa Süper Lig karşılaşmamıza hangi nedenlerle atadığını oldukça merak ediyoruz. Umuyoruz ki söz konusu atamanın geçerli bir açıklaması vardır.

MHK'den derhal konu ile ilgili bir açıklama bekliyoruz."

Meler ile 4 maçta 1 galibiyet

Siyah-beyazlılar, Halil Umut Meler'in 2020-21 sezonunda düdük çaldığı 4 Süper Lig karşılaşmasından 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı.

Bir maçı eksiği olmasına kaşın ligde liderlik koltuğuna kurulan Beşiktaş, pazar günü deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olacak.

Yorumlar (0)