Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, İtalyan ekiplerinden Torino'ya transferi gündeme gelen genç futbolcu Emirhan İlkhan'ın kadroda tutulması için çalışıldığını açıkladı. İlkhan ise "Geçtiğimiz ay Beşiktaş ile sözleşme yeniledim ve imza atarken yurt dışından uygun bir teklif gelmesi durumunda belirli bir ücret karşılığında ayrılabilmem için anlayışlı olunmasını rica ettim." açıklamasında bulundu.

SPOR 30.07.2022, 18:45
Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması

Siyah-beyazlı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, genç oyuncu Emirhan İlkhan için transfer teklifi geldiği kaydedilerek, "Yönetim kurulumuzun, oyuncunun takımda tutulması yönünde tutumu ve isteği vardır. Oyuncumuzla, kulübümüzde kalmasına yönelik ısrarlı görüşmelerimiz sürmektedir." denildi. 

"Art niyetli kişiler..."

Transfer görüşmelerinin bu kapsamda yürütüleceğinin altı çizilirken, "Takımımız için en doğrusunu gerçekleştirmek için çalışırken, art niyetli ve kişisel hesapları olan şahısların sosyal medya platformlarında oluşturmaya çalıştığı sözde fırtınaya sağduyulu Beşiktaşlıların itibar etmediğini çok net biliyoruz. Bu tarz tutum ve tavırlar, bizi kulübümüze en doğru şekilde hizmet edebilme kararlılığından asla alıkoyamaz." ifadelerine yer verildi.
 


Emirhan İlkhan'dan açıklama

İlkhan ise kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Geçtiğimiz ay Beşiktaş ile sözleşme yeniledim ve imza atarken yurt dışından uygun bir teklif gelmesi durumunda belirli bir ücret karşılığında ayrılabilmem için anlayışlı olunmasını rica ettim. Transfer olur ya da olmaz ama benim için de çok zor bir süreç. Eğer transfer olursam, Türk futbolunu ve Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğim." dedi. 
 

Ne olmuştu?

İtalyan takımının, Emirhan İlkhan'ın kontratındaki 4,5 milyon avroluk (82 milyon lira) serbest kalma ücretini ödeyerek transferi neticelendirmeyi planladığı medyaya yansımıştı.

Yorumlar (0)