Beşiktaş'ta Victor Ruiz depremi!

Beşiktaş'ın 31 yaşındaki futbolcusu Victor Ruiz'in sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği öğrenildi.

SPOR 15.07.2020, 16:15 15.07.2020, 16:18
Beşiktaş'ta Victor Ruiz depremi!

Beşiktaş'ta Victor Ruiz depremi yaşanıyor. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren ve oyunculardan indirim isteyen siyah-beyazlı kulüpte ilk olarak Loris Karius krizi yaşandı.

Sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan Loris Karius, alacaklarının kendisine ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshederek ülkemizi terk etmişti.

Bunun üzerine Beşiktaş meseleyi Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FIFA) götürürken, benzer bir kriz daha yaşandı.

Savunma oyuncusu Victor Ruiz, siyah-beyazlı yönetimin kendisinden istediği indirimi kabul etmedi. Mart-Mayıs döneminde alacaklarının kendisine ödenmediğini kaydeden Victor Ruiz, Beşiktaş'a ihtarname gönderdi. 

Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetim Victor Ruiz ile görüşmede bulunarak, ödemelerin gerçekleştirileceğini söyledi ve tekrar indirim istedi. Fakat Beşiktaş'tan senede 1.8 milyon Euro alan İspanyol futbolcu, indirimi yine kabul etmeyince sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. 

Siyah-beyazlı yönetimin Victor Ruiz'in gitmesini önlemek amacıyla futbolcunun menajerine ihtar çektiği öğrenildi.

Beşiktaş, bu meseleyi de Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FIFA) götürmeyi planlıyor. 

Victor Ruiz'in transferi, Villarreal'den 2.5 milyon Euro'ya gerçekleşmişti. Süper Lig'de 23 mücadeleye çıkan Beşiktaş, uzun bir süre sakatlıklarla uğraşmıştı.

Yorumlar (0)