Beşiktaş'ta transfer harekatı başlıyor: Hedefte 2 Türk yıldız

Şampiyon Teknik Direktör Sergen Yalçın ile tekrar anlaşmaya varan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer harekatına başladı. Yabancı sayısının azaltılacak olması sebebiyle Türk yıldızlara yönelen Beşiktaş’ın gündeminde, milli futbolcular Kenan Karaman ve Kaan Ayhan var.

SPOR 23.06.2021, 11:05 24.06.2021, 09:29
Beşiktaş'ta transfer harekatı başlıyor: Hedefte 2 Türk yıldız

Sergen Yalçın ile tekrar anlaşan Beşiktaş'ta transfer atağı başlıyor.

Salih Uçan tamam!

Alanyaspor ile sözleşmesi biten ve ayrıldığını açıklayan milli futbolcu Salih Uçan'la her konuda anlaşan Beşiktaş, TFF'nin yabancı sınırını düşürecek olması sebebiyle Türk futbolculara yöneldi. EURO 2020'de Milli Takım forması giyen Kenan Karaman ve Kaan Ayhan için harekete geçen Beşiktaş, 2 yıldız futbolcuyu takıma katmak istiyor.

Sassuolo’ya teklif sunulacak

Kaan Ayhan için kulübü Sassuolo'ya teklifte bulunmak için harekete geçen Beşiktaş, menajerler aracılığıyla nabız yokladı. İtalyan ekibiyle de bir görüşme yapacak olan Beşiktaş, Kaan Ayhan’ı transfer etmekte oldukça ısrarcı. Ön libero ve stoperde oynayabilen 24 yaşındaki Kaan Ayhan’ın, İtalyan kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Kenan Karaman ile masaya oturacak

Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi biten Kenan Karaman'ı da transfer gündemine alan Beşiktaş, menajeri aracılığıyla teklif sundu. Transfer görüşmesi için Avrupa Şampiyonası'nın tamamlanmasını bekleyen Kenan Karaman, siyah-beyazlı ekiple önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Sol açık, forvet ve sağ açık bölgelerinde oynayabilen 27 yaşındaki Kenan Karaman, daha önce Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf takımlarında top koşturdu.

Yorumlar (0)