Beşiktaş'ta sürpriz başkan adayı!

Siyah-beyazlı kulüpte 13-20 Ekim tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi sürpriz bir başkan adayı ortaya çıktı.

SPOR 05.10.2019, 14:39 05.10.2019, 18:37
Beşiktaş'ta sürpriz başkan adayı!

Fikret Orman'ın istifasının ardından yönetim olağanüstü seçim kararına vardı. Adaylık için gündemde bazı isimler vardı. Bu isimlerden Ahmet Nur Çebi ve Serdar Adalı öne çıkanlardı.

Geride kalan seçimde Fikret Orman'a rakip olan Hürser Tekinoktay'ın da aday olacağı bilgisi aktarıldı.

Beşiktaş'ta ismi geçen başkan adaylarına ek olarak bugün sürpriz bir isim gündeme geldi. Daha önce kısa bir süre Beşiktaş Başkanlığı yapan, İsmail Ünal'ın başkan adayı olacağı öğrenildi.

Başkan adaylığı için geçerli olan en az 250 üyenin öneri imzalarının toplandığı ve başkan adayı olma konusunda yolunun açıldığı aktarıldı. Konuyla  alakalı olarak Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ten, İsmail Ünal'a gönderilen yazı şu şekilde:

Sayın İsmail Ünal, 13/20 Ekim 2019 tarihinde yapılacak olan, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkan adaylığınız için gerekli olan en az 250 üyenin öneri imzaları tamamlanmış olup, mevcut 300 imza ile yeterli sayıya ulaşılmıştır. Başkan adaylığı başvurunuz için müracaat edebilirsiniz.

En kısa sürede açıklaması bekleniyor

4 Ekim tarihinde kendisine iletilen bu bilgilendirme sonrası Ünal'ın, en kısa sürede başkanlığını açıklaması bekleniyor. 

Bşeiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili ve Metin Keçeli'nin de İsmail Ünal'ı desteklediği gelen bilgiler arasında.
 

Yorumlar (0)