Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku: "Dönüşü yok artık"

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni sezonda Beşiktaş'ı çalıştırmayacağını öne sürdü.

SPOR 22.06.2021, 01:20 22.06.2021, 01:35
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku: "Dönüşü yok artık"

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı merak edilirken, gündeme adeta bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı.

Siyah-beyazlı kulübü şampiyonluğa ulaştıran Sergen Hoca'nın yönetimle anlaşmakta zorlandığı öne sürülürken, hocanın kendisi ile görüştüğünü söyleyen Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile anlaşmaktan çok uzak olduğunu, tekliflere karşın yorulduğunu ve hocalık yapmayı düşünmediğini kaydetti.

"Kendisiyle haftada birkaç kez görüşüyorum"

Rıdvan Dilmen, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Haber sitelerini okuduğumda şok oldum. Sergen Hoca'nın yorulduğunu ve çalışmayı düşünmediğini gördüm. Hemen Yalçın'ı aradım. Kendisiyle zaten haftada birkaç kez görüşüyordum.

"Bu işin dönüşü yok, çalışmıyorum"

Süreç uzadığı için çok fazla üzülüyordu. Biraz evvel kendisiyle görüştüğümde, bu paylaşımı yapabileceğimi söyledi. 'Kimseyi kırmadan, başta yönetimi ve taraftarımızı da asla üzmeden bu sürecin tamamlanmasını istiyorum. Bu işin dönüşü yok, çalışmayı düşünmüyorum.' dedi. 

"Bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm"

Ben yine de Sergen Hoca ile taraftarın yeniden bir araya gelmesini arzu ediyorum. Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş ile Sergen Yalçın'ın kopması beni üzdü. Fakat ısrarla büyüğü olarak tavsiyede bulunmama karşın kararının kesin olduğunu hissettim. Umarım bu konuda yanılırım..."

Yorumlar (0)