Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen başladı!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, 21 binden fazla kişinin stada geldiği törende imzayı attı. Sergen, "Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Bu kadar destek benim için gerçekten mükemmel, inanılmaz bir destek. Ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SPOR 30.01.2020, 19:45
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen başladı!

Beşiktaş'ta uzun zamandır beklenen geri dönüş nihayet gerçekleşti. Sergen Yalçın, Beşiktaş'a teknik direktör olarak döndü. Vodafone Park'ta yapılan imza töreni saat 19.03'te başladı.

İlk sözü alan Ahmet Nur Çebi, "Bizim en kıymetli varlığımız siz taraftarlarımızsınız. Bu büyük camianın yetiştirdiği büyük değer Sergen hocamızla yola devam etme kararı aldılar. Kendisinin gösterdiği tavıra ve anlayışa çok teşekkür ediyorum.Burada bulunan 21 bini aşkın arkadaşıma teşekkürler. İşte büyük Beşiktaş burada, hocasıyla, yönetimiyle ve taraftarıyla." dedi.

Sergen Yalçın ise "Arkadaşlar çok heyecanlıyım. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum bu şansı verdikleri için bize. Bu kadar destek benim için gerçekten mükemmel, inanılmaz bir destek. Ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Sergen Yalçın tribünleri dolaşarak selam verdi.

Yorumlar (0)