Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi başlıyor!

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, 13.30’da Abdullah Avcı ile masaya oturdu. Tam 5.5 saat süren toplantıdan sonra teknik direktör ile yollar ayrıldı. Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştiren Çebi, her konuda anlaşmaya vardı. Resmî açıklamanın bugün veya yarın yapılacağı tahmin ediliyor. 

SPOR 25.01.2020, 09:44 25.01.2020, 09:56
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi başlıyor!

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi resmen sona erdi. Dün olağanüstü hâl ilan eden Ahmet Nur Çebi, saat 13.00'te Nevzat Demir Tesisleri'ne giriş yaparak duruma el koydu. Saat 13.30'a kadar kurmayları ile görüşme gerçekleştiren Çebi ardından Abdullah Avcı ile masaya oturdu.

Çebi, yönetimin yolları ayırma isteğini teknik adamın yüzüne söyledi. Fakat taraflar parasal konularda anlaşmaya varamadı. Sabahta yer alan habere göre; iş avukatlara kaldı. Beşiktaş, 5.5 saat sonra açıklamada bulundu:"Yollarımızı ayırdık."

Burak, Necip, Oğuzhan, Atiba, Gökhan ve Caner ile de görüşen Başkan Çebi, oyunculara kötü futboldan dolayı sert uyarılar yaptı. Avcı'nın gönderilmesinden sonra Tayfun Korkut, Samet Aybaba ve Sergen Yalçın isimleri masaya yatırıldı. Taraftarın da takımın başında görmek istediği Yalçın ismi ağır bastı. Kartal'ın Başkanı, Yeni Malatya'dan ayrılan tecrübeli teknik adamla görüşüp her konuda anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın efsanesi 47 yaşındaki Sergen Yalçın'ın, 1.5 yıllık yıllığına takımın başına getirileceği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlılarda Avcı'nın yanı sıra futbol direktörü Ali Naibi de görevinden ayrıldı. Beşiktaş'ta çeşitli görevlerde bulunduktan sonra futbol direktörlüğü yapan ve son 2 sezondaki transferlerde imzasını atan Ali Naibi de görevinden alındı.

Yorumlar (0)