Beşiktaş'ta Mario Balotelli ve Cenk Tosun operasyonu!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, transfer listesine yıldız oyuncuları ekledi. Everton’da fazla forma şansı yakalayamayan Cenk Tosun’dan haber bekleyen yönetim, başarılı oyuncuyu kiralamak istiyor. Siyah-beyazlıların listesindeki bir diğer isim ise Mario Balotelli…

SPOR 02.01.2020, 10:25 12.01.2020, 16:30
Beşiktaş'ta Mario Balotelli ve Cenk Tosun operasyonu!

Beşiktaş, ikinci yarıya iki yıldız oyuncudan birinin transferini gerçekleştirerek girmeyi hedefliyor.

Ligin ikinci yarısı başlamadan önce kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapan Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu neticesinde transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda şampiyonluk için mutlaka golcü transferi yapması gereken siyah-beyazlıların, listesinde iki oyuncu yer alıyor.

Serie A takımlarından Brescia'da oynayan ve takımdan ayrılmak isteyen Mario Balotelli, Beşiktaş'ın vazgeçilmezi konumunda bulunuyor. Yaşanan maddi sıkıntılar sebebiyle bu transfer için bir çözüm yolu aramaya başlayan Beşiktaş, bütçede yer açılması durumunda santrfor ile temaslara başlayacak.

Öte yandan Abdullah Avcı’nın ekibinde transfer listesinde yer alan bir diğer oyuncu ise Cenk Tosun. İngiltere Premier Lig takımı Everton’da mutsuz olduğu iddia edilen ve istediği süreleri alamayan futbolcu için de girişimler halen devam ediyor. 28 yaşındaki oyuncunun, en kötü ihtimalle eski takımına kiralık olarak kazandırılacağı tahmin ediliyor.
 

Yorumlar (0)