Beşiktaş'ta Marcelo harekatı başladı!

Devre arasına odaklanan Beşiktaş, iki ismi yakından takip ediyor. Kendisiyle sezon başında da ilgilenen Beşiktaş'a gelmek isteyen Bernard Mensah, ayrılık için Kayserispor yönetiminden kolaylık talebinde bulundu. Siyah beyazlılar, Lyon defterini kapatmaya karar veren Marcelo Guedes'in geri dönüşüne bonservis bedeli ödememek koşuluyla olumlu yaklaşıyor.

SPOR 14.12.2019, 09:40 12.01.2020, 19:48
Beşiktaş'ta Marcelo harekatı başladı!

Kayserispor'un sezon başı 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den renklerine bağladığı Bernard Mensah, geçen hafta yönetime takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Orta saha oyuncusunun aklının hâlâ sezon başında kendisini yakından takip eden Beşiktaş'ta olduğu ifade edildi. Kayserispor ise oyuncunun tüm alacaklarını ödeyerek serbest kalma ihtimaline son verdi.

Sarı-kırmızılıların Mensah için en az 3 milyon Euro talep ettiği ileri sürüldü. Beşiktaş ise başarılı oyuncu ile ilgili şu ana kadar herhangi bir resmî girişimde bulunmadı.

Marcelo için bonservis ödemesi olmayacak

Geçtiğimiz günlerde Lyon taraftarlarıyla sorun yaşayan bir anda siyah-beyazlı kulübün gündeminde yer alan Marcelo Guedes için yönetim bekleme kararı aldı.

Hem kendisinin hem de ailesinin Beşiktaş'a olan sevgisi herkes tarafından bilinen Brezilyalı yıldız, Fransız kulübünden kesin olarak ayrılmayı düşünüyor. Beşiktaş yönetimi, Lyon'la ilişkisini kesmesi koşuluyla Marcelo'ya olumlu yaklaşıyor.

Bir diğer seçenek ise yıldız oyuncunun bedelsiz olarak kiralık olarak takıma dönmesi olacak. Marcelo, Temmuz 2017'de Beşiktaş'a 7 milyon Euro kazandırarak Lyon'a gitmişti.
 

Yorumlar (0)