Beşiktaş'ta Loris Karius gelişmesi!

Beşiktaş’ta Loris Karius’un takımdaki geleceği lig bitimine yakın netlik kazanacak. Alman file bekçisi, yönetimle yaptığı görüşmede, “Sezon sonu masaya oturalım” talebinde bulundu.

SPOR 13.12.2019, 11:04 12.01.2020, 20:18
Beşiktaş'ta Loris Karius gelişmesi!

Geçtiğimiz sezon performansı sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan Loris Karius, son 1.5 aylık periyotta ise Beşiktaş’taki en iyi dönemini yaşıyor. Siyah-beyazlıların ligde yakaladığı galibiyet serisinde büyük katkısı olan Alman file bekçisi, son 8 karşılaşmada yalnızca 5 gol yedi. 6 maçtır kazanan Beşiktaş, arada Ankaragücü ile berabere kalırken, öncesindeki maçta da Alanya’yı yenmişti.

Abdullah Avcı’nın da performansından memnun olduğu Karius’un kiralık sözleşmesi, Mayıs ayında sona eriyor. Yönetim bu konuda Karius ile ön bir görüşme yaptı.

Şu an yalnızca saha içine odaklanmak istediğini ifade eden Karius’un, “Sezon sonunda masaya oturalım. İki taraf da memnunsa, ben Beşiktaş’ta mutluyum” dediği ifade edildi. Liverpool ile yapılan sözleşmede Karius’un satın alma opsiyonu 8 milyon Euro. Yönetim, Alman kaleci ile anlaşırsa bu rakamın ödemesi taksit halinde yapılacak.

Yorumlar (0)