Beşiktaş'ta Karius ile yollar ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın Liverpool kulübünden kiraladığı Alman file bekçisi Loris Karius'un Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılacağı konuşulmaya başladı. İngiliz basınında yer alan haberde iki kulüp arasındaki anlaşmanın biteceği açıklandı.

SPOR 29.10.2019, 17:34 29.10.2019, 17:37
Beşiktaş'ta Karius ile yollar ayrılıyor mu?

Siyah-beyazlı takımın geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinden kiraladığı başarılı kaleci Loris Karius, bu süre zarfında beklenilenleri bir türlü karşılayamadı. 

2018 yılı Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Real Madrid karşısında yemiş olduğu gollerin ardından kulüpten ayrılan ve Beşiktaş’a iki yıllık kiralık olarak transfer edilen Karius’un, Liverpool’a geri dönüş hazırlıkları yaptığı iddia edilenler arasında yer aldı.

loris karius ile ilgili görsel sonucu

İngiliz medyasında, siyah-beyazlıların yeni başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Ocak ayı transfer dönemindde yeni oyuncular transfer etmek içinLiverpool ile olan anlaşmayı sona erdirebileceği gündeme geldi.

Beşiktaş, Fulham’a göndermiş olduğu file bekçisi Fabri’yi sezon başında tekrar formasını giydirmek istmiş ama Karius ile yapılan anlaşma iptal olmadığı için tranfer yapılamamıştı.

loris karius ile ilgili görsel sonucu

Tüm bunların arından Fabri Mallorca’ya kiralık olarak gönderilirken Loris Karius da anlaşma bitene kadar devam etmek istediğini ifade etmişti.

Yorumlar (0)