Beşiktaş'ta Karius'a büyük tepki!

Şampiyonluk planları yapan Beşiktaş'ta Karius, Sivasspor maçında teknik ekibi ve taraftarı adeta  çıldırttı. Henüz 7. dakikada Erdoğan’ın kullandığı serbest vuruşta yanlış yer tutan Alman file bekçisi, topu kendi kalesine çelince takımının maçın başında 1-0 geriye düşmesine neden oldu.

SPOR 20.01.2020, 09:12 20.01.2020, 09:13
Beşiktaş'ta Karius'a büyük tepki!

Siyah beyazlı ekip, ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda en kritik karşılaşmalardan birisine çıkan Beşiktaş, hem zirveden kopmamak hem de Yiğidolar ile arasındaki puan farkını azaltmak için sahada yerini aldı. Ancak siyah-beyazlılarda işler, istenildiği gibi ilerlemedi. Beşiktaş’a katıldığı günden bu yana inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyan Loris Karius, hem taraftarını hem de teknik ekibi çıldırttı. Sivasspor, maçın henüz başında serbest vuruş kazandı. Kırmızı-beyazlı ekipte Erdoğan Yeşilyurt, topu direkt olarak kaleye yolladı.

Alman file bekçisi, topu korner yerine kalenin içine doğru çeldi. Beşiktaş, 26 yaşındaki kalecinin hatası nedeniyle henüz 7. dakikada 1-0 geriye düştü. Karius, Yatabare’nin attığı 2. gole ise engel olamadı. Başarılı eldiven, 2018-2019 sezonundan bu yana Süper Lig’de Ruud Boffin ve Silviu Lung ile beraber ceza sahası dışından en fazla gol yiyen üç kaleciden birisi oldu. Karius, bu süreçte kalesinde 12 gole engel olamadı.

Karşılaşma sonunda forvet oynadı

Tecrübeli kaleci, siyah-beyazlılar beraberliği ararken hücuma gitti. Bu sırada Beşiktaş topu kaybetti. Kontra atağa çıkan Sivasspsor'da Hakan Arslan, kalenin boş olmasını fırsat bildi ve yaklaşık 40 metreden direkt olarak kaleye vurdu ancak top auta gitti.

Yorumlar (0)