Beşiktaş'ta ilk aday belli oldu!

Siyah-beyazlı takımdamevcut yönetimde devam edeb Serdal Adalı, 20 Ekim'de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

SPOR 10.10.2019, 11:44
Beşiktaş'ta ilk aday belli oldu!

Fikret Orman’ın görevden ayrılacağını açıklamasının ardından sıcak saatlerin yaşandığı Beşiktaş'ta yeni başkanın kim olacağı sorusu ve adaylar konuşulmaya devam ederken Ahmet Nur Çebi’nin aday olmayacağının açıklaması sonrası yaşanan son dakika gelişmesine göre; ilk aday belli oldu.

İkinci başkanlık görevi yürüten Serdal Adalı Fikret Orman’dan boşalacak olan koltuk için adaylığını koyduğunu belirtti.

Kesin adaylığını bugün açıklayacak olan Adalı, kesin adaylığını bugün açıklaması bekleniyor. Beşiktaş’ta başkan adaylığı için bugün saat 17:00’ye kadar imzaların divana verilmesi gerekiyor.

Serdal Adalı kimdir?

serdal adalı beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

1964 yılı Adana doğumlu olan Serdal Adalı, İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı. 1984 yılında iş hayatına atılan Adalı, babasının hastalığından dolayısıyla California Üniversitesi’ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalarak Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding’in temellerini attı.

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmakta olan Adalı, 21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu’nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı seçildi.


 

Yorumlar (0)