Beşiktaş'ta hedef Lucescu!

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ı getirdi. Bununla da kalmayan siyah-beyazlılar, genç teknik adam Sergen'in ardından Lucescu ile de görüşmelere başladı.

SPOR 31.01.2020, 09:51
Beşiktaş'ta hedef Lucescu!

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın gelirken, sportif direktörlük için de Mircea Lucescu ile görüşmeler devam ediyor.

Bu konuda Lucescu ile iyi ilişkileri bulunan ve kulübe gönüllü danışmanlık yapan İbrahim Altınsay’ı görevlendiren siyah-beyazlı ekip, Beşiktaş Sportif AŞ’den Cenk Sümer’i de Romanya’ya yolladı. Sportif direktörlüğe soğuk bakan fakat Bükreş’e kadar giden heyetin ikna çabaları karşısında yumuşama gösteren Rumen teknik adamın bir kaç gün içerisinde son kararını yönetime bildireceği belirtildi. Sergen Yalçın’ın teknik adamlık için çok doğru bir tercih olduğunu siyah-beyazlılara ileten Lucescu, anlaşmaya imza atması halinde maaş ve prim sistemiyle Beşiktaş’ta görev alacak. 

Dünya futbolunda önemli ikili ilişkilere sahip olması ve güçlü bağlantıları sayesinde geçmişte Shakhtar Donetsk’ten birçok yıldız futbolcuyu Avrupa’nın dev kulüplerine gönderen Lucescu’yu bu vasıfları nedeniyle göreve getirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, Beşiktaş’ı da aynı sistem üzerinde yapılandırmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)