Beşiktaş'ta Cenk Tosun geri sayımı başladı!

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi istedi, kurmayları harekete geçti... Cenk Tosun için ilk girişimlere başlayan siyah-beyazlılara yıldız oyuncudan yanıt geldi. Geleceği hakkında kararını bu hafta sonuna kadar verecek olan başarılı oyuncunun, teklifi değerlendirmek için süre istediği ifade edildi.

SPOR 31.12.2019, 10:12 12.01.2020, 16:45
Beşiktaş'ta Cenk Tosun geri sayımı başladı!

Siyah-beyazlı formayla 2014-2018 sezonları arasında ortaya koyduğu başarılı performansta sonra İngiltere Premier Lig’e transfer olan Cenk Tosun, Beşiktaş'ta gündemde üst sırada yer alıyor.

2018’in ara transfer döneminde 23 milyon Pound karşılığında gittiği Everton’da özellikle bu sezon istediğini yakalayamayan 28 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş’a geri dönmesini isteyen Başkan Ahmet Nur Çebi, bu konuda yöneticileri harekete geçirmişti.

Premier Lig’de bu sezon  yalnızca 5 karşılaşmada forma şansı yakalayabilen ve takımına 1 gollük katkı sağlayabilen başarılı oyuncu için girişimlerde bulunan yönetime, cevap geldi. Takımından ayrılma fikrine olumlu yaklaşan Cenk’in, geleceği konusunda Beşiktaş’tan zaman istediği belirtildi.


 

Yorumlar (0)